Natuurlijk koken met zeewier
person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:Zeewier
Zeewier is niet alleen een nieuwe eettrend, maar een echte vergeten groente. En niet zomaar één, een oergroente die aan geen enkele maaltijd mag ontbreken. Het heeft de eigenschap om op een verfijnde, subtiele manier je lichaam te voorzien van vitamine, mineralen en vezels. Mooie zachte vezels, die uw verteringsproces bevorderen en stoffen vrij maken die makkelijker door uw lichaam worden opgenomen. Verder is zeewier geen zout, maar wel een uitstekende zoutvervanger. In de kookdemonstratie "natuurlijk koken met ZEEWIER" vormen zeewier en biologische producten de basis voor uw gerechten. U krijgt informatie over de verschillende wieren, leert deze (nieuwe) producten te verwerken, te combineren om een volwaardige maaltijd te bereiden. En we zullen ingaan op wat zeewier voor uw lichaam doet. Tijdens de kookdemonstratie worden er 7 gerechtjes of drankjes bereid en uiteraard kunt u deze ook zelf nuttigen.
Producten
Stel een vraag
En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!
Bedankt voor je reactie, deze is goed aangekomen! Deze wordt eerst door onze redactie gecontroleerd voordat deze gepubliceerd wordt.