Akadashi miso is sojpasta met rijst. Het is een combinatie van hatcho en shiro miso. Een miso die uitermate geschikt is voor de Europese smaak. Het verenigt de krachtig smakende hatcho miso met de mild zoete smaak van shiro miso. Aldus leent het zich zowel voor klassieke misorecepten als voor specialiteiten zoals kruidenpasta, lekkere soufflé sauzen, het pickelen van groenten en het maken van "tofu kaas".
Ingrediënten:
SOJAbonen miso (SOJAbonen, zeezout, kosen (= van geroosterd gerstemeel (GLUTEN)), koji-ferment), rijst miso (SOJAbonen, witte rijst, zeezout, alcohol, koji-ferment), shoyu (SOJAbonen, TARWE, zeezout, alcohol, koji-ferment)
*biologisch
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 784kJ, Energie(kcal) 188kcal, Vet totaal 8,9g, Vet verzadigd 1,2g, Koolhydraten totaal 6,5g, Suikers 4,1g, Voedingsvezel 7,4g, Eiwit totaal 16,8g, Zout 9,9g
Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.
Distributeur:
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN