Schnitzer baguette ui & bieslook
Twee heerlijk vezelrijke, glutenvrije stokbroden met ui en bieslook van Schnitzer. Lekker bij de lunch of bij de soep. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de broden gedurende 10 minuten af.
Ingredienten
water, 25% maiszetmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), 6% uien*, gierstvlokken*, lijnzaadmeel*, 2% maismeel*, zonnebloemolie*, rijstmeel*, vlozaadvezels*, erwteneiwitten, dextrose*, kruiden*, gist*, 0,5% bieslook*, bindmiddel: guarpitmeel*, xanthaangom, zeezout.
Kan sporen bevatten van sesam, soja, lupine en ei.
*biologisch.
Voedingwaarde per 100 gram
Energie 930 kJ / 220 kcal
vetten 3,2 g
waarvan verzadigde 0,4 g
koolhydraten 40 g
waarvan suikers 2,2 g
voedingsvezel 6,4 g
eiwitten 4,7 g
Zout 1,4 g
Foliumzuur 39 µg** (20% RI*)
*RI = Referentie Inname
Gebruik
Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 C gedurende ca. 10 min. opbakken of halveren en toasten.
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland