Boekweitnoedels met zoete aardappel - glutenvrij
Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Onze boekweitnoodles bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel. Ze zijn lekker in combinatie met miso(soep), zeewier en Japanse smaakmakers als tamari, mirin en sesamolie.
Deze glutenvrije noodles bestaan uit boekweit (95%) en zoete aardappel (5%). Passen perfect bij wokgerechten, zeewier en miso(soep). In 5 minuten op tafel!
Ingredienten:
boekweitmeel, zoete aardappelmeel*, water
Kan sesam, pinda's en soja bevatten
*Van biologische oorsprong
Voedingswaarde per 100 gram |
|
|
Energie (kJ) |
1476 |
kJ |
Energie(kcal) |
349 |
kcal |
Eiwit totaal |
10.9 |
g |
Koolhydraten totaal |
65.5 |
g |
Suikers |
0 |
g |
Vet totaal |
3.6 |
g |
Vet verzadigd |
0.9 |
g |
Voedingsvezel |
5.5 |
g |
Zout |
0 |
g |
Gebruik
Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN