Bountiful Biologische Amandelen Geblancheerd
Biologische geblancheerde amandelen. Een energierijke en vezelrijke snack.
Een geblancheerde amandel is eigenlijk gewoon een rauwe amandel waarvan het velletje is verwijderd. In veel recepten heb je geblancheerde amandelen nodig, zoals bijvoorbeeld voor amandelmelk, amandelpasta, marsepein en veel Griekse gerechten.
Amandelen worden ook gebruikt om mee te koken. Bijvoorbeeld in een runderstoofpotje met pruimen en amandelen.
Ingredienten:
AMANDELEN* (noten)
Kan sporen bevatten van gluten, soja, andere noten, sesam, pinda's en melk
*biologisch NL-BIO-01
Herkomst: EU
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
2461 kj / 598 kcal |
Vetten |
49,9 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
3,8 g |
Koolhydraten |
9,1 g |
waarvan suikers |
4,4 g |
Eiwitten |
21,2 g |
Zout |
0,003 g |
Gebruik
Geblancheerde amandelen zijn lekker makkelijk in gebruik, ook voor het maken van amandelmelk.
Bewaaradvies:
Goed afgesloten, koel en droog bewaren.
Fabrikant
Bountiful B.V.
Industrieweg 10e
6562 AR Groesbeek