Bio mix voor broccoligratin
Ingredienten
Kruidenmix 1: Zeezout, koriander*, rietsuiker*, peper*, karwij*, knoflook*, kurkuma*, marjolein*, laurier*.
Kruidenmix 2: Zeezout, rijstmeel*, aardappelzetmeel*, ui*, tomaat*, SELDERIJ*, paprika*, peterselie*, bieslook*, peper*, lavas*, MOSTERDMEEL*, nootmuskaat*, SOJAsaus* (SOJAbonen*, maltodextrin*, zout)*, zonnebloemolie*.
*van gecontroleerde biologische teelt (DE-EKO-006)
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram |
Energie / kJ |
|
Energie / kCal |
|
Vetten |
|
- waarvan verzadigd |
|
Koolhydraten |
|
- waarvan suikers |
|
Vezels |
|
Eiwitten |
|
Zout |
26,7 Gram |
Bereidingswijze:
1. Doe de ongekookte pasta in een ingevette ovenschaal. Snijd de broccoli in roosjes en zet room en water (300 ml) vast klaar.
2. Doe 1 eetlepel olie met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan. Verhit het mengsel. Zodra u het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de broccoli toe en bakt die even mee.
3. Voeg daarna het water en de room toe, roer er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen en laat het geheel even goed koken. Giet dan het mengsel over de pasta, bestrooi het gerecht met kaas en laat het in circa 30 minuten in een voorverhitte oven op 200 °C (heteluchtover 170°C) gaar worden
Fabrikant:
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland