Nocciolata Chocolade hazelnootpasta bio
Biologische hazelnootpasta met cacao en melk
- Glutenvrij
- Palmolievrij
Ingredienten
Ruwe suiker*, HAZELNOOTpasta* 18,5%, Zonnebloemolie*, Magere MELKpoeder*
Vetarm cacaopoeder* 6,5%*, Cacaoboter*, SOJAlecithine*, Vanille-extract*
Kan andere noten bevatten.
* Biologisch
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
2270 kJ / 544 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
32 gram
5,7 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
54 gram
51 gram |
Vezels |
3,6 gram |
Eiwitten |
8,1 gram |
Zout |
0,12 gram |
Gebruik
Gebruik als broodbeleg.
Afgesloten bewaren bij een temperatuur tussen 15 en 25°C
Fabrikant/Distributeur
Rigoni di Asiago S.r.l
via Oberdan 28
36012 Asiago
Italië