Met Joannusmolen biologische Fallafel zet in een paar minuten een arabische klassieker op tafel. Falafel is een vegetarisch gerecht gemaakt van specerijen, groenten en granen. Een smaakvolle vleesvervanger, heerlijk met een frisse saladebar. De ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.
Ingrediënten:
Paneermeel* (TARWE, zout, gist), kikkererwten* 18%, couscous* wit (TARWE) rijst*, TARWE*, maisgriesmeel*, GERST* (gluten), zeezout, komijnzaad* 2%, peterselie*, koriander*, bouillonpoeder* (zout, maltodextrine*, wortel*, prei*, peterselie*, SELDERIJ*, ui*, suiker, gistextract, zonnebloemolie*, lavas*, kruiden* en specerijen*), uienpoeder* 0,6%, peper*.
Kan sporen bevatten van hazelnoot en amandel
* = van gecontroleerd bioligische teelt
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie: 1467 KJ \ 350 Kcal
Vet: 3,2 gram
– waarvan verzadigde vetten: 0,4 gram
Koolhydraten: 66 gram
– waarvan suiker 3,9 gram
Eiwitten: 13 gram
Zout: 3,24 gram
Gebruik:
1. Inhoud mengen met 140 ml water
2. Vorm van het mengsel kleine balletjes (ca. 2 cm)
3. Bak ze in een pan of in een frituurpan bij 180 C bruin.
Fabrikant
Joannusmolen BV
De Hork 42
5431 NS Cuijk