Nocciolata Hazelnootpasta zonder melk bio
Biologische hazelnootpasta met cacao
- Glutenvrij
- Palmolievrij
Ingrediënten
Ruwe suiker*, HAZELNOOTpasta* 19,5%, zonnebloemolie*, magere cacaopoeder* 11%, cacaoboter*, emulgator: SOJAlecithine*; vanille-extract*.
Kan andere noten bevatten.
*Biologisch
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
2273 kJ / 545 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
33 gram
5,5 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
55 gram
53 gram |
Vezels |
4,8 gram |
Eiwitten |
5,4 gram |
Zout |
0 gram |
Gebruik
Gebruik als broodbeleg.
Bewaren
Voorkeur bewaren bij een temperatuur tussen 18°C en 24°C.
Fabrikant/distributeur
Rigoni di Asiago S.r.l
via Oberdan 28
36012 Asiago
Italië