Dr Schar Lasagne
Glutenvrije eierpasta. Speciaal bereid voor personen met een glutenintolerantie.
Ingrediënten
Maïszetmeel, EIEREN* 23%, rijstemeel, maïsmeel, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, verdikkingsmiddel: guarpitmeel.
*Eieren van hennen met vrije uitloop
Kan sporen bevatten van: soja.
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1592 kJ / 376 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
4,2 gram
1,6 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
76 gram
0,3 gram |
Vezels |
2,2 gram |
Eiwitten |
7,6 gram |
Zout |
0,12 gram |
Gebruik
Geschikt voor 4 personen. De lasagne in laagjes aanbrengen in een ovenschaal, tussen de laagjes saus toevoegen (zo'n 4-5 lagen totaal). Bak in een voorverwarmde oven af op 180 graden voor ongeveer 35-40 minuten.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant/distributeur
Glutenvrijtotaal B.V.
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp