Maaltijdmix voor lasagne
Ingrediënten
Kruidenmix 1 (zeezout, knoflook*, koriander*, oregano*, bonenkruid*, rozemarijn*, kaneel*)
Kruidenmix 2 (zeezout, rietsuiker*, rijstmeel*, aardappelzetmeel*, ui*, paprika*, SELDERIJ*, peper*, wortel*, prei*, basilicum*, zonnebloemolie*, antiklontermiddel: silicium dioxide).
Kan mosterd en soja bevatten
*van gecontroleerde biologische teelt (DE-BIO-006)
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1064 |
kJ |
Energie |
252 |
kcal |
Vetten |
1,8 |
Gram |
waarvan verzadigde vetzuren |
0,3 |
Gram |
Koolhydraten |
49,4 |
Gram |
waarvan suikers |
24,4 |
Gram |
Vezels |
8,6 |
Gram |
Eiwitten |
4,9 |
Gram |
Zout |
25,4 |
Gram |
Bereidingswijze:
1. 100 ml water klaarzetten, oven voorverwarmen op 180 C boven- en onder-warmte (150 C heteluchtoven).
2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt het gehakt of vleesvervanger toe en bak het.
3. Passata en water toevoegen, kruidenmix 2 (grote zak) toevoegen en kort opkoken. Bouw de lasagne op door te starten met een laag saus op de bodem van de oven schaal en bedek de saus vervolgens met lasagnebladen. Herhaal dit en eindig met een ruime laag saus. Bestrooi tot slot met kaas en laat het in 30 tot 35 minuten bakken.
Fabrikant:
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland