Meel voor meergranenbrood.
Ingredienten:
Maiszetmeel, aardappelmeel, boekweit, lijnzaad, SOJAMEEL, appel vezels, dextrose, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, gejodeerd zout, zoete LUPINEMEEL, suiker, bakpoeder, E450, E500, E341
Kan sporen bevatten van ei, schaalvruchten en sesam.
Voedingswaarde per 100 gram gereed product
Energie |
786 kJ / 188 kcal |
Vet |
1,7 gram |
- waarvan verzadigd |
0,2 gram |
Koolhydraten |
40 gram |
- waarvan suikers |
2 gram |
Vezels |
2 gram |
Eiwitten |
2,9 gram |
Zout |
1,11 gram |
Gebruik
Bakinstructie broodbakmachine:
Ingredienten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen)
Bereiding:
Voeg alle ingredienten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrij programme (wij adviseren maximaal 1 keer kneden, 1 keer rijzen, 1 keer bakken).
Bakinstructie oven:
Ingredienten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen)
Voeg alle ingredienten samen en mix voor ongeveer 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het rijzen voor ongeveerd 35 minuten, tot het deeg aan de rand van het blik komt. Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200°C en laat het 45 minuten bakken.
Na het bakken het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek voor ongeveer 1 uur.
Consenza BV
Postbus 85
3890 AB Zeewolde