Schnitzer Pizzabodem bio
Glutenvrije en lactosevrije biologische pizzabodem van Schnitzer.
Heerlijk glutenvrij Italiaans genieten!
Per stuk verpakt.
Ingrediënten
34% maïszetmeel*, water, 15% maïsmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), zonnebloemolie*, rijstmeel*, psylliumvezels*, erwteneiwit*, lijnzaadmeel*, dextrose*, zeezout, wijnsteenbakpoeder* (maïszetmeel*, voedingszuur: kaliumtartraten, rijsmiddel: natriumcarbonaten), appelvezels*, verdikkingsmiddellen: guarpitmeel*, xanthaangom, specerijen*, citroenextract*.
Kan sesamzaad, soja, lupine en ei bevatten.
*= van gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
897 kJ / 213 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
4,8 gram
0,5 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
35 gram
1,0 gram |
Vezels |
6,6 gram |
Eiwitten |
3,8 gram |
Zout |
1,4 gram |
Gebruik
Verwarm de oven voor op 190°C.
Beleg de pizzabodem.
Afbakken gedurende 10-12 minuten.
Bewaren
Bewaar bij kamertemperatuur. Bewaar de verpakking na opening in een luchtdichte bewaarzak in de koelkast gedurende maximaal 2 dagen.
Fabrikant/distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp