Biologische rauwe chocolade met een vrolijke abrikoos-gembervulling waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten
Ridiculously Good is een combinatie tussen een bonbon en de bekende candybar. Gemaakt van de beste rauwe chocolade uit Ecuador met heerlijke vullingen die komen van de meest pure en geraffineerde suikervrije ingrediënten. Al onze ingrediënten zijn biologisch en fair trade verkregen. Er zijn drie smaken verkrijgbaar;
Rich Almond & Date, Creamy Coconut en Jolly Ginger & Apricot
Ingredienten
gedroogde abrikozen* (40%), cacaopasta*, cacaoboter*, palmsuiker*, rozijnen*, lucuma*, gember* (1,3%), kaneel*, vanille poeder*. Chocoladedeel bevat: ten minste 72% cacaobestanddelen.
*= van biologische oorsprong.
Allergeneninformatie
Kan sporen van pinda's en noten bevatten
Voedingswaarde per |
100 gram |
40 gram |
Energie |
439 kcal. 1836,8 kJ |
175,6 kcal. 736.4 kJ |
Vet
Waarvan verzadigde vetzuren |
23,8 g.
15,3 g |
9,5 g
6,1 g |
Koolhydraten
Waarvan suikers |
52,9 g
31,1 g |
21,2 g
12,4 g |
Vezels |
3,8 g |
1,5 g |
Eiwitten |
5,2 g |
2,1 g |
Zout |
0,6 g |
0,2 g |
Koel en droog bewaren
Fabrikant
Raw Patisserie BV
Roolandweg 109
2035 LH Haarlem