Vermeiren Speculoospasta wordt bereid op basis van Vermeiren speculoos, sedert 1919 vervaardigd op ambachtelijke wijze. Het deeg wordt traag gekneed en na een nacht te hebben gerust, langzaam gebakken aan hoge temperatuur. Uitsluitend de beste natuurlijke grondstoffen en kruiden komen in aanmerking: echte blonde kandijsuiker, ruwe rietsuiker, zuiver plantaardige oliën en vetten.
Zonder bewaarmiddelen noch kleurstoffen, lactosevrij, 100% plantaardig. Op de boterham: een echte lekkernij.
Ingredienten
Speculoos* 50% (TARWEBLOEM* (gluten), ruwe rietsuiker*, plantaardige olien* (palm, zonnebloem), honing*, SOJABLOEM*, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), kaneel*), plantaardige vetten* (palmvet, raapolie), ruwe rietsuiker*, emulgator (SOJA LECITHINE).
*van gecontroleerde biologische teelt (BE-BIO-01)
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie |
2510 kJ / 600 kcal |
Vetten |
44 gram |
waarvan verzadigd vet |
11,6 gram |
Koolhydraten |
50 gram |
waarvan suikers |
30,6 gram |
Eiwitten |
2,6 gram |
Zout |
0,5 gram |
Gebruik als broodbeleg.
Fabrikant
Vermeiren Princeps N.V.
Klein Mechelen 73
2880 Bornem
Belgie